Ανέπαφες συναλλαγές μέσω POS στα Μηχανήματα Αυτόματης Πληρωμής/ Δείτε οδηγίες χρήσης εδώ       -     
12 Σεπ 2016

Ολιγόωρες Νυχτερινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις μεταξύ των Κόμβων Ανατολικού Αιγίου - Σελιανιτίκων και Σελιανιτίκων- Ρίου για Εργασίες Συντήρησης

Ολιγόωρες νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών κατά τη διάρκεια των οποίων από τις 22:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, το ρεύμα προς Πάτρα θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό ως εξής:

την Τρίτη 13/09 μεταξύ των κόμβων Σελιανιτίκων  (Χ.Θ. 183) και Ρίου (Χ.Θ. 206,5) και

την Τετάρτη 14/09 μεταξύ των κόμβων Ανατολικού Αιγίου (Χ.Θ. 172,5) και Σελιανιτίκων (Χ.Θ. 183)

Και στις δύο ανωτέρω εκτροπές η αντίθετη κατεύθυνση προς Αθήνα δεν επηρεάζεται και θα λειτουργεί κανονικά. Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή άλλου απρόβλεπτου κωλύματος, οι εργασίες θα εκτελεστούν κατ’ αναλογία την Πέμπτη 15/09.

Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες συντήρησης σήμανσης, ασφάλισης και ασφαλτοτάπητα, από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΑΚΤΩΡ, μέλος της Κ/Ξ Άπιον Κλέος).

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τις εν λόγω περιοχές.

μοιραστείτε το: