
Για περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης (διέλευση ασθενοφόρων ή πυροσβεστικών οχημάτων) έχει ληφθεί πρόνοια για τη διέλευση αυτών από το αποκλεισμένο τμήμα, με τη συνοδεία οχημάτων της κατασκευάστριας εταιρίας ΑΒΑΞ.
Στην αποκλεισθείσα περιοχή θα κατασκευαστούν από την αρμόδια εταιρία, ο νέος ημικόμβος στην περιοχή του Αλισσού μαζί με τη νέα Κάτω Διάβαση, που δεν προβλέπονταν στην αρχική μελέτη, καθώς και ο κόμβος ΒΙ.ΠΕ., άνω και κάτω διαβάσεις, μεγάλος αριθμός τοίχων αντιστήριξης και θα πραγματοποιηθούν εργασίες οδοστρωσίας.
Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή.
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις δράσεις και τα νέα της Ολυμπίας Οδού!
Τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών
22960 95555
customercare@olympiaoperation.gr
Δευτέρα έως Παρασκευή (08.00-18.00) και Σάββατο - Κυριακή (10.00-18.00)
Τηλέφωνο Έκτακτης Ανάγκης
1025
Τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών
22960 95555
customercare@olympiaoperation.gr
Δευτέρα έως Παρασκευή (08.00-18.00) και Σάββατο - Κυριακή (10.00-18.00)
Τηλέφωνο Έκτακτης Ανάγκης
1025