Σήμερα, Τετάρτη 22/03, από τις 6 το απόγευμα και για λίγες ώρες, οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες συνδρομητών OLYMPIA PASS (website & application) δεν θα είναι διαθέσιμες λόγω αναβάθμισης του συστήματος      -     
Home
1025
EN
Olympia Odos
OPASS
Σύνδεση
Μαρ 2023

Διεξαγωγή «Άσκησης Πυρόσβεσης Μεγάλης Κλίμακας» στις σήραγγες της Περιμετρικής Πατρών

«Άσκηση Πυρόσβεσης Μεγάλης Κλίμακας» θα πραγματοποιηθεί στις σήραγγες της Περιμετρικής Πατρών και συγκεκριμένα στη σήραγγα «Αγίας Βαρβάρας», το βράδυ της Τετάρτης 15 Μαρτίου προς τα ξημερώματα της Πέμπτης 16 Μαρτίου 2023.

Για την ασφάλεια των συμμετεχόντων στην Άσκηση και των διερχόμενων οδηγών, θα πραγματοποιηθεί ολιγόωρη νυχτερινή διακοπή της κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις μεταξύ των κόμβων Πάτρας - Κ1 (Χ.Θ. 204,600) και Εγλυκάδας (Χ.Θ. 212,600) από τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης έως το αργότερο τις 06:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Κατά τη διάρκεια της Άσκησης, η κυκλοφορία θα εκτρέπεται προς την πόλη της Πάτρας, ως εξής:

  • στην κατεύθυνση προς Πύργο, θα εκτρέπεται από τον Κόμβο Πατρών – Κ1 προς την πόλη των Πατρών, ακολουθώντας τη διαδρομή επί των οδών Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών, Κανελλοπούλου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Ακτή Δυμαίων και Ελευθερίου Βενιζέλου. Θα επανέρχεται στην Περιμετρική Πατρών στην κατεύθυνση προς Πύργο μέσω του Κόμβου Εγλυκάδας.
  • στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπεται από τον Κόμβο Εγλυκάδας προς την πόλη των Πατρών, ακολουθώντας τη διαδρομή επί των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου, Ακτή Δυμαίων, Τριών Ναυάρχων, Αγίου Ανδρέου, Νόρμαν, Ηρώων Πολυτεχνείου και Κανελλοπούλου. Θα επανέρχεται στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Η προγραμματισμένη "Άσκηση Πυρόσβεσης Μεγάλης Κλίμακας" θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών, της Ελληνικής Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά την διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

μοιραστείτε το:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις δράσεις και τα νέα της Ολυμπίας Οδού!

Εγγραφή

Πιστοποιήσεις & Πολιτικές

Πιστοποιήσεις & Πολιτικές

Βραβεία

Βραβεία

ESPA ESPA MOBILE