Ανέπαφες συναλλαγές μέσω POS στα Μηχανήματα Αυτόματης Πληρωμής/ Δείτε οδηγίες χρήσης εδώ       -     
08 Οκτ 2021

Ολιγόωρη απαγόρευση διέλευσης οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων φορτίων από τις σήραγγες Παναγοπούλας στην κατεύθυνση προς Αθήνα

Για την εκτέλεση προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης των ανεμιστήρων της μεγάλης σήραγγας της Παναγοπούλας (μήκους 4 χλμ.) στην κατεύθυνση προς Αθήνα, την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 από τις 07:00 το πρωί έως και τις 22:00 θα εφαρμοστεί ολιγόωρη απαγόρευση διέλευσης οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων φορτίων από τις σήραγγες Παναγοπούλας στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Στο διάστημα αυτό η κυκλοφορία των συγκεκριμένων οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και συγκεκριμένα μέσω κατάλληλης προσωρινής σήμανσης τα οχήματα μεταφοράς επικίνδυνων φορτίων θα εκτρέπονται στον Κόμβο Δρεπάνου (Χ.Θ. 197,1) προς την Π.Ε.Ο. και θα επανεισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Κόμβου Σελιανιτίκων (Χ.Θ. 180,5), όπως φαίνεται στο ακόλουθο σχηματικό διάγραμμα.

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή τεχνικού προβλήματος, οι εργασίες θα  υλοποιηθούν την επόμενη Κυριακή 17 Οκτωβρίου κατά το αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τη συγκεκριμένη περιοχή.

μοιραστείτε το: