Ανέπαφες συναλλαγές μέσω POS στα Μηχανήματα Αυτόματης Πληρωμής ή μέσω πομποδεκτών στις ηλεκτρονικές λωρίδες/Δείτε ωράριο λειτουργίας ΣΕΑ εδώ       -     
09 Μαρ 2020

Εργασίες ενίσχυσης στην Κάτω Διάβαση Κ627 της Περιμετρικής Πατρών

Στο πλαίσιο του προγράμματος ενίσχυσης και αποκατάστασης υφιστάμενων τεχνικών του αυτοκινητόδρομου, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ενίσχυσης της Κάτω Διάβασης Κ627 (Χ.Θ. 215,990) στην Περιμετρική Πατρών στο ύψος της «Πατρών Κλάους». Με στόχο τη μικρότερη δυνατή όχληση της κυκλοφορίας, αλλά και για λόγους ασφάλειας των οδηγών και των εργαζομένων, απαιτείται ολιγοήμερος αποκλεισμός του ενός ρεύματος κυκλοφορίας (κατεύθυνση προς Αθήνα).

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 9 Μαρτίου και ώρα 07:00 το πρωί έως την Παρασκευή 8 Μαΐου 2020 και ώρα 20:00 το βράδυ, στη Χ.Θ. 215,585 έως 217,615, μετά τον κόμβο Γλαύκου έως Σαραβάλι, η κυκλοφορία και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας θα εξυπηρετείται από το δεξιό κλάδο (κατεύθυνση προς Πύργο), ο οποίος θα λειτουργεί προσωρινά ως διπλής κατεύθυνσης.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

μοιραστείτε το: