Σε λειτουργία το νέο πρατήριο AVIN στην Ακράτα (κατεύθυνση προς Πάτρα)      -     
16 Οκτ 2019

European Business Awards 2019: Εθνικός Νικητής & Ones to Watch

Μια ακόμα σημαντική διάκριση κατέκτησε η Ολυμπία Οδός στον καταξιωμένο θεσμό των European Business Awards 2019. Η εταιρεία διακρίθηκε ως Εθνικός Νικητής στην κατηγορία «Καινοτομία», κατακτώντας παράλληλα μια θέση στη λίστα των επιχειρήσεων Ones to Watch. Στον φετινό διαγωνισμό δήλωσαν συμμετοχή 120.000 εταιρίες, από τις οποίες 2.700 επιλέχθηκαν στην πρώτη φάση του διαγωνισμού (Ones to Watch) και 300 αναδείχθηκαν Εθνικοί Νικητές (National Winners) από 33 συνολικά χώρες.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ολυμπίας Οδού, Παναγιώτης Παπανικόλας, ανέφερε: «Η διάκριση της εταιρίας μας στον τομέα της Καινοτομίας, είναι η επιβράβευση μιας συνειδητής προσπάθειας, να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες με σύγχρονα εργαλεία αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας. Ευχαριστούμε τους κριτές για την αναγνώριση αυτής της προσπάθειας, αλλά πρωτίστως ευχαριστούμε τους ταξιδιώτες για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν καθημερινά».

Τα European Business Awards είναι ένας καταξιωμένος θεσμός, στον οποίο συμμετέχουν επιχειρήσεις από όλη την Ευρώπη και αξιολογούνται για την πορεία, την εξέλιξη τους και την καινοτομία τους.

μοιραστείτε το: