Σε λειτουργία το νέο πρατήριο AVIN στην Ακράτα (κατεύθυνση προς Πάτρα)      -     

Πρόοδος Εργασιών

MapΔείτε στον χάρτη τις Εικόνες Εργασιών

Η ταυτόχρονη κατασκευή και λειτουργία του αυτοκινητόδρομου έκανε την πρόοδο των εργασιών να είναι ξεκάθαρα ορατή από τους διερχόμενους οδηγούς αλλά και τους κατοίκους των περιοχών, στο μεγαλύτερο μέρος του Έργου.

Περισσότερες από 20 εργοταξιακές ζώνες εκτείνονταν στα 120 χιλιόμετρα της Κορίνθου- Πατρών ενώ πάνω από 3000 άνθρωποι εργάστηκαν για την ολοκλήρωση της κατασκευής του αυτοκινητόδρομου.

 

Τμήμα Κόρινθος – Κιάτο

Τμήμα Κόρινθος – Κιάτο
από τον ανισόπεδο κόμβο Αρχαίας Κορίνθου μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Κιάτου. Τμήμα 20 χιλιομέτρων που θα περιλαμβάνει 7 άνω διαβάσεις, 19 κάτω διαβάσεις, 7 γέφυρες και 3 κόμβους

Τμήμα Κιάτο - Δερβένι

Τμήμα Κιάτο - Δερβένι
από τον ανισόπεδο κόμβο Κιάτου μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Λυκοποριάς. Τμήμα 34 χιλιομέτρων που θα περιλαμβάνει  12 άνω διαβάσεις, 22 κάτω διαβάσεις, 12 γέφυρες, 6 lane covers και cut & covers, 2 σήραγγες συνολικού μήκους 1,1 χιλιομέτρου και 3 κόμβους.

Τμήμα Δερβένι – Πλάτανος

Τμήμα Δερβένι – Πλάτανος
από τον ανισόπεδο κόμβο Δερβενίου μέχρι την έξοδο της σήραγγας Πλατάνου. Τμήμα 15 χιλιομέτρων που περιλαμβάνει 1 άνω διάβαση, 14 κάτω διαβάσεις, 8 γέφυρες, 2 lane covers και cut& covers, 4 σήραγγες συνολικού μήκους 7 χιλιομέτρων και 1 κόμβο.

Τμήμα Πλάτανος – Αίγιο

Τμήμα Πλάτανος – Αίγιο
από την έξοδο της σήραγγας Πλατάνου μέχρι το Δυτικό Αίγιο. Τμήμα 22 χιλιομέτρων που περιλαμβάνει 5 άνω διαβάσεις, 28 κάτω διαβάσεις, 9 γέφυρες, 2 lane covers και cut& covers και 3 κόμβους.

Τμήμα Αίγιο – Παναγοπούλα

Τμήμα Αίγιο – Παναγοπούλα
από τον Δυτικό Αίγιο μέχρι την Δυτική Έξοδο της σήραγγας Παναγοπούλας. Τμήμα 15 χιλιομέτρων που περιλαμβάνει 19 κάτω διαβάσεις, 4 γέφυρες και τις 2 σήραγγες της Παναγοπούλας συνολικού μήκους 8,3 χιλιομέτρων και 1 κόμβο.

Τμήμα Παναγοπούλα - Ρίο

Τμήμα Παναγοπούλα - Ρίο
από την Δυτική Έξοδο της σήραγγας Παναγοπούλας μέχρι το Ρίο. Τμήμα 13 χιλιομέτρων που περιλαμβάνει 3 άνω διαβάσεις, 27 κάτω διαβάσεις, 8 γέφυρες, 1 lane cover και 2 κόμβους.

μοιραστείτε το: