Σε λειτουργία το νέο πρατήριο AVIN στην Ακράτα (κατεύθυνση προς Πάτρα)      -     
11 Ιουν 2018

Ολιγόωρες Νυχτερινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις για Εργασίες ΗΗΜ Συντήρησης

Ολιγόωρη νυχτερινή διακοπή της κυκλοφορίας μεταξύ των κόμβων Πάτρας-Κ1 (ΧΘ 205,15) και Εγλυκάδας (ΧΘ 212,6) θα εφαρμοστεί ως εξής:

  • το βράδυ της Τρίτης 12/06/18 και ώρα 21:00 προς τα ξημερώματα της Τετάρτης 13/06/18 έως ώρα 03:00 το αργότερο, θα διακοπεί η κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Πύργο, η οποία θα εκτρέπεται στο ύψος του Κόμβου Πατρών-Κ1 προς το τοπικό δίκτυο της πόλης της Πάτρας, ενώ κλειστός θα παραμείνει και ο κλάδος εισόδου του Κόμβου Πατρών-Κ1 με κατεύθυνση προς Πύργο. Ειδικότερα, η κυκλοφορία προς Πύργο θα εξυπηρετείται, μέσω των οδών Κανελλοπούλου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Ακτής Δυμαίων, Ελευθερίου Βενιζέλου και θα επανεισέρχεται στην Ευρεία Παράκαμψη Πάτρας μέσω του κλάδου εισόδου προς Πύργο του Κόμβου της Εγλυκάδας.
  • τα ξημερώματα της Τετάρτης 13/06/18 από την άρση του αποκλεισμού του ρεύματος κυκλοφορίας προς Πύργο (το νωρίτερο από ώρα 01:00) έως 07:00 το πρωί το αργότερο, θα διακοπεί η κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Αθήνα, η οποία θα εκτρέπεται στο ύψος του Κόμβου Εγλυκάδας προς το τοπικό δίκτυο της πόλης της Πάτρας, ενώ κλειστός θα παραμείνει και ο κλάδος εισόδου του Κόμβου Εγλυκάδας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Ειδικότερα, η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εξυπηρετείται, μέσω των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου, Ακτής Δυμαίων, Τριών Ναυάρχων, Αγίου Ανδρέα, Νόρμαν, Ηρώων Πολυτεχνείου, και Κανελλοπούλου και θα επανεισέρχεται στην ΝΕΟ Κορίνθου-Πατρών.

Ο εν λόγω αποκλεισμός είναι απαραίτητος προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες ΗΗΜ συντήρησης στις σήραγγες Γηροκομείου και Αγίας Βαρβάρας της Ευρείας Παράκαμψης Πατρών.

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή άλλου τεχνικού προβλήματος, οι εργασίες θα υλοποιηθούν κατ΄ αντιστοιχία την επόμενη νύχτα της Τετάρτης 13/06/18 προς τα ξημερώματα της Πέμπτης 14/06/18.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τις εν λόγω περιοχές.

μοιραστείτε το: