02 Νοε 2017

Ευρωπαϊκό Βαρόμετρο για την Υπεύθυνη Οδήγηση

Στο πλαίσιο του FONDATION VINCI AUTOROUTES – Auto Forum 2017, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017 σε ξενοδοχείο στην Αθήνα, η εταιρεία Vinci, κύριος μέτοχος της Ολυμπίας Οδού, παρουσίασε σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και την HELLASTRON, τα αποτελέσματα του «Ευρωβαρομέτρου Υπεύθυνης Οδήγησης 2017», όπου συμμετέχει η Ελλάδα για τρίτη συνεχή χρονιά.

Η υπνηλία του οδηγού αναδείχθηκε για ακόμα μια ακόμα φορά ως ένας από τους πιο σημαντικούς κινδύνους για την οδική ασφάλεια. Στο πλαίσιο αυτό, η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ με μήνυμα «Η ξύπνια οδήγηση θέλει και ξύπνιους οδηγούς», διανέμει ενημερωτικό έντυπο της   εκστρατείας «Παρ΄το αλλιώς» του «FONDATION VINCI AUTOROUTES», σε όλους τους διερχόμενους οδηγούς.

Παράλληλα, η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ  σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», διοργανώνει την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017, στους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) Μεγάρων, βιωματικές δράσεις οδικής ασφάλειας προκειμένου να “αφυπνίσει” τους οδηγούς και να τους κρατήσει ασφαλείς.

μοιραστείτε το: