Αναζήτηση:


Τηλέφωνο Έκτακτης Ανάγκης 1025

Λειτουργία: 

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις

29
Νοέμ/2016
Προσωρινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου στην κατεύθυνση προς Αθήνα (από ΧΘ 87,4 έως ΧΘ 78,7) μεταξύ των κόμβων Αρχαίας Κορίνθου και Επιδαύρου λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου στην κατεύθυνση προς Αθήνα, στην περιοχή μεταξύ των Κόμβων Αρχαίας Κορίνθου και Επιδαύρου, από τη ΧΘ 87,4 έως τη ΧΘ 78,7 προκειμένου να εκτελεστούν ασφαλτικές εργασίες, από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΤΕΡΝΑ, μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ).

Οι εργασίες θα εκτελεστούν σε 4 διαδοχικές φάσεις από την Τετάρτη 30/11/2016 έως το Σάββατο 17/12/2016, κατά τη διάρκεια των οποίων η κυκλοφορία της κατεύθυνσης προς Αθήνα θα περιορίζεται σε 1 ή 2 λωρίδες, σύμφωνα με τη προσωρινή σήμανση που θα υλοποιηθεί για κάθε φάση ξεχωριστά.

Η κατεύθυνση προς Πάτρα δεν επηρεάζεται και θα λειτουργεί κανονικά.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.