Αναζήτηση:


Τηλέφωνο Έκτακτης Ανάγκης 1025

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της Ολυμπίας Οδού.


Όλο το υλικό που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ολυμπίας Οδού αποτελεί ιδιοκτησία της Ολυμπίας Οδού και δεν επιτρέπεται η αντιγραφή ή η διανομή του για οποιοδήποτε εμπορικό σκοπό. Αυτό περιλαμβάνει το σήμα της εταιρίας, τα γραφικά, το σχεδιασμό της ιστοσελίδας και το περιεχόμενο.

Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. επιτρέπει τη μεταφόρτωση, την προβολή, την αντιγραφή και την εκτύπωση του περιεχομένου και των γραφικών που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα όταν έχουν ως σκοπό τα ακόλουθα: (1) το υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπικούς, ενημερωτικούς και μη-εμπορικούς σκοπούς,  και (2) το υλικό σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να τροποποιηθεί. Εκτός από όπως ρητώς παρέχεται εν τω παρόντι, δεν επιτρέπεται η χρήση, η μεταφόρτωση, η φόρτωση, η αντιγραφή, η εκτύπωση, η προβολή, η αναπαραγωγή, η δημοσίευση, η χορήγηση άδειας, η αποστολή, η διαβίβαση ή η διανομή οποιεσδήποτε πληροφοριών αυτής της ιστοσελίδας γενικά ή εν μέρει χωρίς την προγενέστερη γραπτή άδεια της Ολυμπίας Οδού.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας:


ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. 
Τμήμα Επικοινωνίας
Ριζαρείου 4
15233 Χαλάνδρι

Τηλ: 210 68 43 041
Φαξ: 210 68 43 049
E-mail: info@olympiaodos.gr